A-kullen

Viva & Putte

Lite info om Viva: Hon är en väldigt glad hund. Hon älskar att få vara med och göra saker. Hon är lättlärd och gillar att arbeta. Hon tycker även om att vara ute i skogen och springa eller spåra. Att ligga i sängen och mysa är inget hon tackar nej till heller. Viva har vart på lite utställningar och det har gått bra och sist så kom vi hem med CERT och BIM. Viva lever med sin kompis Xitamiz Piraya som är 9 år.
Lite info om Putte: Han är en kille som verkligen njuter av livet. Att få vara med matte i stallet är härligt när man får vara ute och springa. Han tycker även om att vara ute i skogen och se sig omkring och spåra är han väldigt duktig på. Putte tycker om att vara hemma och mysa med familjen. Putte har vart i flera länder och vunnit flera utställningar och är internationell utställningschampion. Putte lever med Hjerpvikens Figo som är en mycket härlig kille. Putte har inga problem med andra hundar utan umgås gärna med både tikar och hanar.

Nyfödda på väg hem

150715 föddes mina första egna kull. 5 st små underverk kom, 3 killar och 2 tjejer.

Bilder finns och jag kommer att hålla det uppdaterat med bilder.

Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta mig.

150823: Mycket har hunnit hända de små underverken som inte längre är så små utan börjar bli ganska så stora. Vi har vart ute nu alla dagar denna vecka och njutit av det underbara vädret. De har verkligen blivit individer nu och man kan se personligheten mer och mer.